SILJE LAUPSTAD

Privatpraktiserende fysioterapeut

Silje har en bachelorgrad i fysioterapi ved University College Nordjylland, i Danmark. I tillegg er hun utdannet personlig trener og kostholdsveileder fra Active Education. Hun har lang bakgrunn innen friidrett og er generelt opptatt av skadeforebyggende trening og helse.

For å holde den faglige kompetansen ved like, deltar hun jevnlig på oppfriskende og videreutviklende kurs. Hun har blant annet disse kursene:

  • Dry needling - smertebehandling med nåler

  • Grunnkurs i manuellterapi - nakke, skulder og kjeve

  • Viderekommende skulderkurs med Sigbjørn Hjorthaug

  • Mulligan-metoden - Korsrygg, hofter, knær og ankler

  • Såletilpassing - for feilbelastning av føtter

  • Objectiv Biomechanics 1 med Kjetil Larsen

Hun har erfaring som privatpraktiserende fysioterapeut med et stor spekter av problemstillinger. De fleste pasientene hennes har problemer med nakke, skuldre, korsrygg og knær, ofte relatert til stress og jobbsituasjon. Andre har mer akutte skader som kink, strekk eller vridninger, gjerne i forbindelse med idrett eller aktivitet.

I tillegg har hun ukentlige gruppetimer på Egersund ARENA, med fokus på styrke- og balansetrening. Timene er lavterskeltilbud tilpasset eldre og med fokus på å styrke hverdagsfunksjonen. Enkelte uker er hun også vikar for gruppetimer i varmtvannsbassenget på Bakkebø.

Hver torsdag er hun hos Egersund Group som bedriftsfysioterapeut. Her behandler og forebygger hun plager hos de ansatte. Dette for å bidra til at bedriften får et så lite sykefravær som mulig.

Som pasient hos henne blir du grundig undersøkt og behandlingen vil bli tilpasset den enkelte.

Silje@fysioklinikken.com